Temacafé - kræft

For borgere der har - eller har haft kræft og deres pårørende.

Sundhedscenteret tilbyder informationseftermiddage om forskellige emner, der vedrører livet med en kræftsygdom. Der vil være oplæg de første 30 min., hvorefter der vil være mulighed for spørgsmål og for at snakke med andre i samme situation. Der vil være kaffe og lidt sødt til ganen.

Tilmelding er ikke nødvendig og vi glæder os til at se dig og/eller dine pårørende. Adressen er Sundhedscenter Hjørring, Bistrupvej 3, 9800 Hjørring og tidspunktet er fra kl. 15.00 - 16.00. 

08.05.19: Træthed og hverdagen – ergoterapeuter og sygeplejerske vil fortælle om træthed. Hvorfor er jeg træt? Hvordan klarer jeg hverdagen på trods af træthed?

29.05.19: Fysisk aktivitet – fysioterapeuterne vil fortælle om træning som hjælp til at komme igennem et kræftforløb, og hvordan fysisk aktivitet kan have en gavnlig effekt på udvikling og forebyggelse af nogle kræftformer.

Der tages forbehold for eventuelle programændringer. Det bliver annonceret på hjemmesiden for Kræftens Bekæmpelse, deres lokalforenings hjemmeside, Sundhedscentrets hjemmeside samt Hjørring Kommunes hjemmeside.